Grönsakspåsen

Nästa hemleverans blir den 4 juli och sista beställningsdag 30 juni

Vi levererar våra KRAV godkända grönsaker hem till dörren om du/ni bor längs vår rutt, se nedan. Nya kunder, hör gärna av er till oss först så ni säkert vet att ni kan få leverans. Leverans sker varannan vecka på torsdagar och vi brukar börja i juli månad, för att sen hålla på så länge vi har grönsaker kvar i lagren (brukar bli till feb-mars). Man bestämmer själv vilka grönsaker man vill ha på beställningssidan (butiken). När man gjort sin första beställning, så hamnar man på vår mejl lista så man får en påminnelse inför varje leverans. Vi använder oss av Get a newsletter, vill du inte ha mejl från oss, kan ni lätt gå ur listan.

Sista beställningsdag är på söndagar veckan innan leverans.
Leveransen sker mellan kl 11-18. Vi ställer av grönsakerna utanför er dörr om inget annat överenskommit.
Minsta beställning är 255kr, beställer man mindre tillkommer en frakt på 60kr. Man kan också välja att hämta sina grönsaker här hemma hos oss, då blir det självklart ingen fraktkostnad. Man beställer grönsaker och potatis i butiken på vår hemsida, när du gjort din beställning får du en orderbekräftelse, ibland kan någon grönsak utgå i sista stund pga väder, eller att det helt enkelt inte räcker till.

Nytt för i år, är att man också kan beställa och hämta hos Fastbols gårdsbutik. Det gäller i samband med våra hemleveranser. Då hämtar man grönsakerna i deras butik under tiden de har öppet.  https://fastbol.se/fastbols-gardsbutik

https://forsbergsgrisochgront.se/shop/

Om du inte har får någon orderbekräftelse, då har din beställning inte gått fram. Var också noga med att skriva rätt mejladress, det är dit du får all info, fakturor och bekräftelse.

Fakturan kommer i samband med din leverans i din mejl. Du har 10 dagar på dig att betala din faktura. Inga nya leveranser sker om man inte betalat sin tidigare faktura.

Alla grönsaker och potatis är odlade av oss själva här i Valö och är KRAV godkända. Vi kommer from i år ha mer buketter med blommor.

Låter detta intressant, gör en beställning och prova, vill du veta mer, skicka ett mejl och fråga.

Områden som vi idag kör i är:

Gimo

Forsmark

Norrskedika

Valö

Öregrund

Östhammar

Vi kör längs väg 288 Gimo till Östhammar och väg 76 Östhammar- Forsmark.

 

Bor du inte i vårt leveransområde kan du beställa och hämta själv här hos oss efter överenskommelse. Du kan också beställa i samband med våra hemleveranser och hämta hos Fastbols gårdsbutik, under deras öppettider.

 

 

Leveransveckor 2024

ev. blir det en midsommar påse v.25 (beroende på vädret, om grönsaker hinner bli klara)

Torsdagar

v. 27, v. 29, v. 31, v. 33, v. 35, v. 37, v. 39, v. 41, v. 43, v. 45, v. 47, v. 49, v. 51